Hoveniersbedrijf Roel Hoeijmakers uit Tienray biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Hoveniersbedrijf Roel Hoeijmakers en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd
Hoveniersbedrijf Roel Hoeijmakers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Keursten valt in de prijzen

 

Roel Hoeijmakers, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Marieke Keursten sluit zich hier bij aan: ‘Roel Hoeijmakers attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Wij zijn erg tevreden over de diensten van Hoveniersbedrijf Roel Hoeijmakers. We hebben de hele tuin laten aanleggen door de mannen van dit hoveniersbedrijf en zijn erg blij met het eindresultaat. Geheel naar onze wensen is er, met de creatieve inbreng van Roel Hoeijmakers, een mooi geheel neergezet! Het schrijven van een recensie deed ik daarom graag. Dat we in de prijzen vallen is een aangename verrassing!’


De CASHBACK-actie gaat verder

Roel gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Roel Hoeijmakers via 06 – 12375835. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.